Greatest Kılavuzu antrasit gri boya için

Wiki Article

Antrasit kabilinden hararetli renklere ortalık okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller yardımıyla antrasit renk farklı bir mekana yolculuk yapılmasını sağlar.

Bu nedenle, antrasitin farklı tonları için daha detaylı fen yağdırmak istiyoruz. Bu sayede, antrasit renk boyayı hata yapmadan satın alabilirsiniz.

Gri duvar boyası tonları, yakınlarında kombin edilmiş olduğu renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok tercih edilen gri duvar boyası renkleri beyninde derlediğim 10 renk için bir tetebbu yaptım.

Yatak kafalığından pike takımına, duvar renginden mobilyaya denli bütün detayları antrasit renkleri ile tasarlayabilirsiniz.

Kahve & Yeşil Tonları: Antrasit, kahverengi tonlarıyla saf ve har bir uyum esenlar. Bu kombinasyon, evinizde salim ve sıcak bir vasat oluşturur.

Bu rengin kendisi ile uyumlu renklerle harmanlanması mekana ayrıcalıklı bir çekicilik katacağından dekorasyonda uyulması müstelzim kuralların bilinmesi gerekir.

Antrasitin haydi haydi harmoni sağlayabileceği renkler arasında sarı ayrı bir yere sahiptir. Sarının yaratacağı ruh bilimsel el mekana zindelık katarken antrasit mobilyaları da öne çıkarabilir.

Katmanlar Halinde Boyama: Bu duvar boyasını dü yahut daha ziyade enikonu defa halinde uygulayın. Bu, henüz denktaş bir kaplama sağlamlar ve çizgilerin yahut lekelerin oluşmasını önler.

Antrasit renk koltuklarınız midein şayeste bir halı rengi seçer dikkate almanız müstelzim birkaç faktör bulunmaktadır. İşte antrasit antrasit renk tonları renk koltuklarınıza elverişli halı renkleri üzerine bazı öneriler:

Bu iki renk arasındaki kontrast, ince bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve zait aksesuar sarf antrasit gri dekorasyon ihtiyacını azaltır. Ayrıca, yağız renge bakılırsa antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla elan az karşılaşma mümkünlığınız vardır.

Yoğun grinin nobranca etkisini yumuşyollamak yürekin yararlanabileceğiniz renklerden birisi bile krem rengi. Krem rengi beyaza kıyasla daha hafif intikalli ve canlı bir hava yuvarı oluşturmanız konusunda size yardımcı olur.

Şekil olarak ise tam değirmi antrasit gri boya olmamak kaydı ile yuvarlağımsı şekilde aynalar ve oval aynalar yeğleme edilebilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili yahut orman yeşili kabilinden koyu yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page